Manhattan 1979 Online CZ Titulky

Manhattan 1979 Online CZ Titulky

★★★★☆

Manhattan má skóre 8,0 z 10, na základě 5137 recenzí



Tematicky navazuje Woody Allen na film ANNIE HALL, formálně však jde jinou cestou. Snímek MANHATTAN, melancholické vyznání lásky rodnému městu New Yorku, fascinuje černobílou fotografií na širokém plátně a Gershwinovou hudbou, která filmu dodává tklivě veselý, jímavý podtón. Woody Allen sám hraje televizního režiséra Issaca, který se nemůže rozhodnout pro jednu ze svých lásek, protože u žádné ženy nenachází skutečné naplnění. Neutěšeným milostným vztahům odpovídá převažující životní pocit newyorských intelektuálů: lze pozorovat úpadek kultury, osamělost, problémy se vzájemnou komunikací a neurózy jsou průvodní faktory.


Manhattan 1979 Online CZ Titulky

Manhattan

Více informací


Původní název : Manhattan
Země : Indonésie
Délka : 160 minut
Jazyk : sámština (se)
Žánr : tragikomedie
Režie : Delilah Jamar
Scénář : El Tarika

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Marielle Teana, Jim Sharaf
Hudba : Mahdy Cairan
Produkce : Azzie Paulina
Kamera : Eun Quianna
Kostýmy : Ozcan Laiba

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Brightlight Pictures
Premiéra : USA 10. září 1979
Distribuce : Sahara One
Tržby : 86 654 400 USD
Rozpočet : 06 084 642 USD

O mně - Nakladatelství Manhattan, N.Y.
Vítám Vás v nakladatelství a vydavatelství Manhattan, N.Y. s.r.o. Narodila jsem se v roce 1980, takže patřím k mladé generaci. Miluji veškeré umění, divadlem počínaje, přes film, sochařství, fotografii až k malířství.
Malý Manhattan / Little Manhattan (2005) | ČSFD.cz
Malý Manhattan je příjemná komedie, která potěší děti i jejich rodiče. Ve městě, které nikdy nespí, stojí dva mladí přátelé na prahu toho největšího dobrodružství ze všech.
Zmrzlina v kelímku Manhattan Nestlé v akci | Kupi.cz
Zmrzlina v kelímku Manhattan Nestlé za akční ceny. Nakupte Zmrzlina v kelímku Manhattan Nestlé v akci od 29,90 Kč v obchodě ESO MARKET, prohlédněte si hodnocení a recenze Zmrzlina v kelímku Manhattan Nestlé.
Manhattan – Wikipedie
Manhattan je jeden z pěti newyorských městských obvodů (anglicky: boroughs, společně s Brooklynem, Bronxem, Queensem a Staten Islandem).Zároveň je územně shodný s okresem New York (anglicky New York County) amerického spolkového státu New York.
Manhattan music club Most - Home | Facebook
Manhattan music club Most, Most (Most, Czech Republic). 2,036 likes · 16 talking about this · 1,304 were here. Legenda se vrátila od 11.12.2015 !


Film online. Cz dabing. Watch Free. Český Dabing. BDrip. Ke shlédnutí. 4k blu ray. iPad. Zdarma.. České. Stream. Download. MP4. 480p. Sleduj Filmy. 720p. Cz titulky. iPhone. Celý Film. Full Movie. Stáhnout. DVDrip. Avi. Český Film. Česká. Ke Stažení. Hd. Ulozto. Ke Shlednutí.1080p