Jmenuji se Sam 2001 Online CZ Titulky

Jmenuji se Sam 2001 Online CZ Titulky

★★★★☆

Jmenuji se Sam má skóre 7,9 z 10, na základě 8166 recenzí



Sam Dawson (Sean Penn, za tuto roli nominován na Oscara) je starostlivý otec, který miluje svoji dceru Lucy (Dakota Fanning) a cítí se být tím nejšťastnějším chlapem pod sluncem. Problém je v tom, že jeho mentální vývoj se kdysi zastavil zhruba na úrovni sedmiletého dítěte. Až dosud se Samovi dařilo s pomocí přátel překonávat všechna úskalí otcovství. Teď ale do hry vstupuje agilní sociální pracovník a tak Samovi hrozí, že mu Lucy bude odebrána, protože ho začíná mentálně převyšovat. Samova případu se ujímá Rita Harrisonová (Michelle Pfeiffer), zkušená právnička, které se však kvůli pracovnímu vytížení značně odcizil její syn. Společně se snaží přesvědčit systém, že si Sam zaslouží být otcem se vším všudy a zároveň se oba dozvídají co vlastně pravá rodičovská láska obnáší...


Jmenuji se Sam 2001 Online CZ Titulky

Jmenuji se Sam

Podrobnosti


Původní název : Jmenuji se Sam
Země : Ekvádor
Délka : 151 minut
Jazyk : korsičtina (co)
Žánr : realistický
Režie : Vasilisa Zemirah
Scénář : Laure Vikasni

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Zamir Ericka, Sumayah Haseeba
Hudba : Tyne Reinier
Produkce : Caydn Savraj
Kamera : Layanne Aryahi
Kostýmy : Moska Aalimah

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : CBS Films
Premiéra : USA 29. únor 1903
Distribuce : Dharma Productions
Tržby : 72 907 065 USD
Rozpočet : 58 453 955 USD

Jmenuji se Sam / I Am Sam (2001) | ČSFD.cz
Sam Dawson (Sean Penn, za tuto roli nominován na Oscara) je starostlivý otec, který miluje svoji dceru Lucy (Dakota Fanning) a cítí se být tím nejšťastnějším chlapem pod sluncem.
Jmenuji se Sam - sledujfilmy.online
Sam Dawson (Sean Penn, za tuto roli nominován na Oscara) je starostlivý otec, který miluje svoji dceru Lucy (Dakota Fanning) a cítí se být tím nejšťastnějším chlapem pod sluncem.
Jmenuji se Sam (2001) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Jmenuji se Sam. Sam Dawson (Sean Penn, za tuto roli nominován na Oscara) je starostlivý otec, který miluje svoji dceru Lucy (Dakota Fanning) a cítí se být tím nejšťastnějším chlapem pod sluncem.
Jmenuji se Sam – Wikipedie
Jmenuji se Sam (I Am Sam) je filmové drama režisérky Jessie Nelson z roku 2001 o mentálně zaostalém muži jménem Sam, kterému soudy chtějí odebrat jeho dceru Lucy.
Jmenuji se Sam, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Popis: Sam Dawson (Sean Penn, za tuto roli nominován na Oscara) je starostlivý otec, který miluje svoji dceru Lucy (Dakota Fanning) a cítí se být tím nejšťastnějším chlapem pod sluncem.


Ulozto. 480p. MP4. Zdarma. Hd. Download. Celý Film. Watch Free.. Film online. BDrip. Stream. Stáhnout. Avi. iPhone. 720p. České. Cz dabing. Ke Shlednutí. Cz titulky. Full Movie. Sleduj Filmy. 4k blu ray.1080p. Ke Stažení. Český Film. Český Dabing. iPad. Česká. Ke shlédnutí. DVDrip